Menu

Wij gaan op vakantie!

Beste klanten,

Graag willen wij u op de hoogte stellen van onze aankomende vakantieperiode. Als toegewijd taxibedrijf streven wij altijd naar een uitstekende service en willen wij u op tijd informeren over onze vakantie!

Van 27 juli tot en met 18 augustus gaan wij genieten van een welverdiende vakantie. Tijdens deze periode zullen onze diensten tijdelijk worden opgeschort. We zullen geen taxiritten uitvoeren en ons kantoor zal gesloten zijn.

Onze prioriteit is om uitgerust en vol energie terug te komen, zodat wij u na onze vakantie weer optimaal van dienst kunnen zijn. Mocht u een taxirit nodig hebben vóór onze vakantieperiode, raden wij u aan om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen, zodat wij uw reservering kunnen inplannen.

Gedurende onze vakantie kunt u altijd een e-mail sturen naar info@taxitims.nl met uw vragen of verzoeken. Tijdens onze vakantie wordt de mail niet gelezen of beantwoord. Wij zullen deze bij onze terugkeer zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Wij danken u voor uw begrip en loyaliteit. We kijken ernaar uit om u na onze vakantie weer van dienst te zijn en u veilig en comfortabel naar uw bestemming te brengen.

Danielle van Taxi Tims

Taxi nodig? Bel 06 - 233 177 10