Menu

Taxi Veenendaal de Klomp

Taxi Veenendaal de Klomp nodig? Taxi Tims staat voor u klaar! Gaat u op vakantie en neemt u eerst de trein naar Schiphol, of heeft u geen auto tot uw beschikking of reist u zakelijk? Taxi Tims staat snel voor uw deur, of bij station Veenendaal de Klomp om u op te halen. Als Taxi naar Veenendaal de Klomp halen wij u op in een luxe Mercedes E-klasse taxi. 

Direct contact opnemen

Grote gezelschappen

Reist u in een groter gezelschap? Wij hebben ook een Mercedes personenbus tot onze beschikking. Ook hebben wij meer dan genoeg ruimte voor eventuele bagage waar u mee reist. Voor de kosten van uw taxirit verwijzen we u graag door naar onze tarieven. Vaker gebruik maken van onze taxidiensten? Wij stellen graag een offerte op maat voor u op. 

Taxi Veenendaal Centrum

Opgehaald of gebracht vanaf een ander station? Wij rijden ook als taxi Veenendaal centrum, gelegen in het hart van Veenendaal. Uiteraard kunt u ook op ons rekenen als u naar station Veenendaal West gebracht moet worden, één van de drie stations die Veenendaal telt. Als Taxi Veenendaal centrum kunt u er op rekenen dat wij u ruimschoots op tijd bij het station afzetten. Het is mogelijk om ons vanuit de trein te bellen. 

Voordelen Taxi Veenendaal de Klomp

Als Taxi Veenendaal de Klomp bieden we u niet alleen een rit, maar ook de comfort die daar bij komt kijken. Wij vinden het belangrijk dat klanten ons als stipt en discreet ervaren, maar dat niet alleen;

  • Uw chauffeuse Danielle heeft meerdere jaren ervaring
  • Zakelijk reizen? U kunt rustig doorwerken in de taxi!
  • De mogelijkheid tot pinnen in de taxi
  • Flexibele aanrijdtijden na sluitingstijd in overleg

Als Taxi Veenendaal de Klomp rijden wij niet alleen maar naar en van stations, maar hebben wij nog verschillende andere diensten. U kunt ons ook boeken voor een rit naar Schiphol, waar wij rekening houden met uw vertrektijden en eventuele vertragingen.

taxi-veenendaal-de-klomp

Contact met Taxi Tims

Taxi Tims is ook beschikbaar als straattaxi die u op de valreep kunt bereiken. Ook zijn wij te bereiken voor een rit naar het ziekenhuis, bijvoorbeeld als u een naaste wilt bezoeken maar zelf geen auto tot uw beschikking hebt. Onze Mercedes personenbus dient minimaal twee uur voor vertrek geboekt te worden. Op zoek naar een flexibele partij, die daarnaast ook meedenkt met uw wensen? Neem contact op met Taxi Tims! 

Direct contact opnemen

 

 

Taxi nodig? Bel 06 - 233 177 10