Menu

Schiphol taxi Veenendaal

U zoekt een Schiphol taxi vanuit Veenendaal richting Schiphol of andersom? Dan staat Taxi Tims als uw taxi in Veenendaal graag voor u klaar! Geen stress of zorgen om op tijd te komen: Taxi Tims zorgt dat u ruimschoots op tijd bent voor uw vlucht. Wilt u graag dat wij u ook weer komen ophalen? Geef dan uw vluchtnummer en de tijd van aankomst aan ons door. Wij houden uw vlucht in de gaten, zodat u zich niet hoeft te haasten bij een eventuele vertraging. Wij halen u thuis op in de regio Veenendaal en omstreken.

Direct contact opnemen

Taxi Veenendaal op Schiphol

Voordelen Taxi Tims als Schiphol taxi Veenendaal

Als u kiest voor Taxi Tims als uw Schiphol taxi , dan profiteert u van verschillende voordelen. Wij halen u thuis op en brengen u direct naar het vliegveld. Het is verstandig om ons een paar dagen van te voren te boeken. Als u uw vertrektijd aan ons doorgeeft, dan plannen wij de exacte reistijd in tussen Veenendaal of een plek in de regio. Daarbij houden we rekening met eventuele vertragingen. Wel willen wij u adviseren om zelf het vertrek van uw vlucht in de gaten te houden. Met Taxi Tims reist u heel comfortabel in een luxe Mercedes E-klasse taxi vanuit Veenendaal naar uw bestemming.

Uw chauffeuse is Danielle, die verzorgd, stipt, betrouwbaar en discreet is. Reist u met meerdere personen, dan kunt u ook kiezen voor onze luxe Mercedes personenbus. Kortom: Taxi Tims is hét Taxibedrijf in Veenendaal.

Reizen met kinderen

Wanneer u reist met kinderen, zijn de kinderen natuurlijk van harte welkom bij Taxi Tims. De Nederlandse wetgeving stelt het niet verplicht dat kinderen in een stoeltje vervoerd moeten worden in een taxi. Op het moment dat u ervoor kiest om uw kind wel in een baby-autostoel of een kinderstoel te vervoeren, is het belangrijk dat u deze zelf meeneemt. Wij beschikken niet over baby-en kinderstoelen.

Overige luchthavens

Taxi Tims vervoert u ook graag naar andere luchthavens in Nederland. Wanneer u vertrekt van een andere luchthaven, neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag samen met u de mogelijkheden.

Wilt u meer weten over Taxi Tims als uw Schiphol taxi in Veenendaal of een van onze andere services? Wilt u een offerte op maat? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Direct contact opnemen

Taxi nodig? Bel 06 - 233 177 10