Menu

Schiphol taxi Veenendaal

U zoekt een schiphol taxi van Veenendaal richting Schiphol of andersom? Dan staat Taxi Tims als uw taxi in Veenendaal graag voor u klaar! Geen stress of zorgen om op tijd te komen: Taxi Tims zorgt dat u ruimschoots op tijd bent voor uw vlucht. Wilt u ook graag dat wij u ook weer komen ophalen? Geef dan uw vluchtnummer en de tijd van aankomst aan ons door. Wij houden uw vlucht in de gaten, zodat u zich niet hoeft te haasten bij een eventuele vertraging. Van te voren geven we u informatie over het trefpunt.

Direct contact opnemen

Taxi op schiphol

Voordelen Taxi Tims als Schiphol taxi Veenendaal

Als u kiest voor Taxi Tims als uw Schiphol taxi in Veenendaal, dan profiteert u van verschillende voordelen. Wij halen u thuis op en brengen u direct naar het vliegveld. Het is verstandig om ons een paar dagen van te voren te boeken. Als u uw vertrektijd aan ons doorgeeft, dan plannen wij de reistijd in. Daarbij houden we rekening met eventuele vertragingen. Wel willen wij u adviseren om zelf het vertrek van uw vlucht in de gaten te houden. Met Taxi Tims reist u heel comfortabel in een luxe Mercedes E-klasse taxi.

Uw chauffeuse is Danielle, die verzorgd, stipt, betrouwbaar en discreet is. Reist u met meerdere personen, dan kunt u ook kiezen voor onze luxe Mercedes personenbus.

Andere diensten

Naast Schiphol vervoer van en naar Veenendaal, kunt u ook voor andere taxiritten een beroep doen op Taxi Tims. 

  • Straattaxi: u kunt telefonisch contact met ons opnemen vanuit de trein als u een taxi nodig heeft. Als u aankomt op bijvoorbeeld station Veenendaal De-Klomp, het centrum, station Veenendaal-West brengen wij u naar uw bestemming, ongeacht waar u woont. Wij kunnen u overal in Nederland heenbrengen. 
  • Zakelijke vervoer: voor zakelijk vervoer zijn wij ook uw aangewezen partner. U bent al druk genoeg, dus laat het vervoer aan ons over. U kunt op uw gemak doorwerken tijdens de taxirit, terwijl wij u vervoeren van uw kantoor naar uw hotel, de luchthaven of een andere zakelijke bestemming. Vraag een offerte op maat aan voor zakelijk vervoer, verzorgd door Taxi Tims
  • Taxiservice ziekenhuis: bij een eenmalige of regelmatige afspraken in het ziekenhuis, kunt u rekenen op Taxi Tims. 

Wilt u meer weten over Taxi Tims als uw Schiphol taxi in Veenendaal of een van onze andere services? Wilt u een offerte op maat? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Direct contact opnemen