Menu

Schiphol taxi Veenendaal

U zoekt een schiphol taxi van Veenendaal richting Schiphol of andersom? Dan staat Taxi Tims als uw taxi in Veenendaal graag voor u klaar! Geen stress of zorgen om op tijd te komen: Taxi Tims zorgt dat u ruimschoots op tijd bent voor uw vlucht. Wilt u ook graag dat wij u ook weer komen ophalen? Geef dan uw vluchtnummer en de tijd van aankomst aan ons door. Wij houden uw vlucht in de gaten, zodat u zich niet hoeft te haasten bij een eventuele vertraging. Van te voren geven we u informatie over het trefpunt. Wij halen u op met onze taxi in de regio Veenendaal en omstreken.

Direct contact opnemen

Taxi op schiphol

Voordelen Taxi Tims als Schiphol taxi Veenendaal

Als u kiest voor Taxi Tims als uw Schiphol taxi in Veenendaal, dan profiteert u van verschillende voordelen. Wij halen u thuis op en brengen u direct naar het vliegveld. Het is verstandig om ons een paar dagen van te voren te boeken. Als u uw vertrektijd aan ons doorgeeft, dan plannen wij de exacte reistijd in tussen een taxirit Veenendaal of een plek in de regio. Daarbij houden we rekening met eventuele vertragingen. Wel willen wij u adviseren om zelf het vertrek van uw vlucht in de gaten te houden. Met Taxi Tims reist u heel comfortabel in een luxe Mercedes E-klasse taxi vanuit Veenendaal naar uw bestemming.

Uw chauffeuse is Danielle, die verzorgd, stipt, betrouwbaar en discreet is. Reist u met meerdere personen, dan kunt u ook kiezen voor onze luxe Mercedes personenbus. Kortom: Taxi Tims is hét Taxibedrijf in Veenendaal.

Andere diensten

Naast Schiphol vervoer van en naar Veenendaal, kunt u ook voor andere taxiritten een beroep doen op Taxi Tims. 

  • Straattaxi: u kunt telefonisch contact met ons opnemen vanuit de trein als u een taxi nodig heeft. Als u aankomt op bijvoorbeeld station Veenendaal De-Klomp, het centrum, station Veenendaal-West brengen wij u naar uw bestemming, ongeacht waar u woont. Wij kunnen u overal in Nederland heenbrengen. 
  • Zakelijke vervoer: voor zakelijk vervoer zijn wij ook uw aangewezen partner. U bent al druk genoeg, dus laat het vervoer aan ons over. U kunt op uw gemak doorwerken tijdens de taxirit, terwijl wij u vervoeren van uw kantoor naar uw hotel, de luchthaven of een andere zakelijke bestemming. Vraag een offerte op maat aan voor zakelijk vervoer, verzorgd door Taxi Tims te Veenendaal
  • Taxiservice ziekenhuis: bij een eenmalige of regelmatige afspraken in het ziekenhuis, kunt u rekenen op Taxi Tims. 

Wilt u meer weten over Taxi Tims als uw Schiphol taxi in Veenendaal of een van onze andere services? Wilt u een offerte op maat? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Direct contact opnemen