Menu

Lidmaatschap Businessclub de Heuvelrug

Sinds mei 2023 is Taxi Tims trots begunstiger bij Businessclub de Heuvelrug in Veenendaal! Zoals op de website van Businessclub de Heuvelrug beschreven:

”We verwelkomen met plezier Danielle Tims, oftewel Taxi Tims, als nieuwe begunstiger van onze businessclub. Danielle is een bekend gezicht die terugkeert naar de club. Haar taxi service is heel divers, variërend van kleine ritten naar de dokter of het station, tot ritten naar het ziekenhuis in Ede. Ook rijdt ze voor een stichting die oudere mensen met beginnende dementie naar de dagbesteding vervoert. In het weekend ondersteunt haar man met een 8-persoons busje voor feesten en festivals. 

Nogmaals een warm welkom voor Taxi Tims en tot de volgende borrel!”

Bekijk Taxi Tims ook als begunstiger op de website: https://www.deheuvelrug.nl/leden/taxi-tims

Een rit reserveren bij Taxi Tims

Bij Taxi Tims zijn we u maar al te graag van dienst. Heeft u een rit nodig naar het ziekenhuis, naar een feest of zelfs naar Schiphol? Taxi Tims staat voor u klaar. Bij ons kunt u rekenen op punctualiteit, flexibiliteit en bovendien een professioneel verzorgde taxirit. Neem voor reserveringen contact op met Danielle! Dit kan via de onderstaande knop, via info@taxitims.nl of stuur een appje via 0623317710!

Direct contact opnemen

Taxi nodig? Bel 06 - 233 177 10