Menu

Straattaxi Veenendaal

Bent u na een lange dag winkelen of werken op zoek naar huis of een andere bestemming? Op dat moment is een straattaxi een goede en snelle oplossing. Een straattaxi in Veenendaal kan op straat worden aangehouden, maar ook telefonisch of via de website worden besteld. Bij Taxi Tims bent u aan het juiste adres voor het boeken van een straattaxi in Veenendaal.

Straattaxi Veenendaal vanaf het station

Wilt u opgehaald worden door ons op een van de drie stations die Veenendaal telt, zoals Veenendaal de Klomp? Neem contact met ons op vanuit de trein, dan regelen wij dat er een taxi in Veenendaal voor u klaarstaat op het station, op de afgesproken plaats.

Comfortabel reizen

Wanneer u kiest om een straattaxi te boeken bij Taxi Tims, zorgen wij voor een comfortabele reis. Onze voertuigen zijn uitgerust met comfortabele stoelen en voorzieningen zoals airconditioning om uw reis zo prettig en comfortabel mogelijk te maken. Naast onze luxe voertuigen zijn onze ervaren chauffeurs professioneel opgeleid om uw veiligheid te waarborgen. Onze chauffeurs zorgen ervoor dat u in een nette en schone taxi terechtkomt.

Naast onze ritten in en om Veenendaal zijn ook andere bestemmingen in het hele land mogelijk. Kies bijvoorbeeld voor zakelijk vervoer, vervoer van en naar het ziekenhuis of onze speciale Schiphol-taxi vanuit Veenendaal.

Direct contact opnemen

Taxi nodig? Bel 06 - 233 177 10